EAST GATE MANIA – НАГРАДНА ИГРА! - East Gate Mall
?>

EAST GATE MANIA – НАГРАДНА ИГРА!

image of the store

Од 1 Јули до 1 Септември бидете дел од големата наградна игра во East Gate Mall!

Уживајте во пазарењето и играјте за: iPhone 13 Pro, електричен тротинет, летување во Грција и за мноогу други награди.

Право на учество имаат сите полнолетни лица во Република Северна Македонија што ќе купат производи во вредност од минимум 3.000 денари , од продажните субјекти што се дел од наградната игра.

 

Neptun iStyle Fashion Group Yeppeuda My Time
Dm Max Optika Motocentar SinSay FABU Spot
Fresh Express Galerija Barcino Intersport Carpisa
Yamamay JYSK Mohito Reserved Access Fashion
XYZ Orsay Oliver Weber Ozdilek Krusel

 

За да учествувате испратете СМС на 149941 со бројот на фискалната сметка и датумот на купување

#ххххx дд.мм.гггг

 

Извлекувањата на неделни награди ќе се одвиваат секој четврток, од 7 јули до 25 август, по случаен избор (по автоматска постапка, со помош на софтвер).

07.07.2022
Fashion Group ваучер, Yeppeuda ваучер, My Time ваучер, DM ваучер, Max Optica ваучер, FABU Spot пакет производи, Reserved ваучер, Armani Exchange ваучер Intersport ваучер.

Добитниците од првото извекување погледни ги тука.

14.07.2022

Barcino – Аранжман во Грција, Yeppeuda ваучер, Мax Optika ваучер, Motocentar ваучер, FABU Spot пакет производи, Fresh Express ваучер, JYSK ваучер, Access Fashion ваучер, Mapo City пакет производи.

Добитниците од второто извекување погледни ги тука.

21.07.2022

Fashion Group ваучер, DM ваучер, Max Optika ваучер, SinSay ваучер, FABU Spot пакет производи, Galerija производ, Carpisa производ, Reserved ваучер, Аrmani Exchange ваучер.

28.07.2022

Barcino Aранжман во Грција, Маx Optika ваучер, Моtocentar ваучер, SinSay ваучер, FABU Spot пакет производи, Fresh Express ваучер, JYSK ваучер, Аccess Fashion ваучер, Bonatti ваучер.

04.08.2022

Fashion Group ваучер, Yeppeuda ваучер, Max Optika ваучер, FABU Spot пакет производи, Fresh Express ваучер, Yamamay производ, Mohito ваучер, XYZ ваучер, Oliver Weber ваучер.

11.08.2022

Yeppeuda ваучер, DM ваучер, Max Optika ваучер, Motocentar ваучер, FABU Spot пакет производи, Yamamay производ, JYSK ваучер, Ozdilek ваучер, Krusel детски тротинет.

18.08.2022

Barcino аранжман во Грција, Маx Optika ваучер, FABU Spot пакет производи, Fresh Express ваучер, Yeppeuda ваучер, Mohito ваучер, Orsay ваучер, Оzdilek ваучер, Oliver Weber ваучер.

25.08.2022

Barcino аранжман во Грција, Max Optika ваучер, Моtocentar ваучер, FABU Spot пакет производи , Carpisa производ, JYSK ваучер, XYZ ваучер, Оrsay ваучер.

А на 1 септември ќе бидат извлечени и главните награди:

1x iPhone 13 Pro 128GB од „iStyle“;

1x електричен тротинет од „Нептун“;

1x аранжман за летување во Грција од „Barcino“.

Во наградната игра, може да учествувате со неограничен број фискални сметки и да испраќате неограничен број СМС доколку ги исполнувате правилата.

Сите добитници на награди ќе бидат објавувани на нашата веб-страница, со телефонскиот број од кој ја испратиле пораката за учество (со прикриени 2 цифри).

Добитниците на награди ваучерот за својата награда ќе може да го подигнат на инфопултот на East Gate Mall, во рок од 10 дена по секое објавување на добитниците, а потоа да го разменат за производ / услуга во продажното место што ја спонзорира наградата.

При подигнувањето на наградата, ќе треба да ја приложите сметката и да бидете идентификувани според телефонскиот број и фискалната сметка, која треба да ја чувате.

Користењето на ваучерите за добитниците извлечени во јули е најдоцна до 31 август 2022 година.

Користењето на ваучерите за добитниците извлечени во август и во септември е најдоцна до 30 септември 2022 година.

Комплетните правила на наградната игра  ИСТ ГЕЈТ МАНИЈА може да ги погледнете тука.